torsdag, april 30, 2009

Endast en liten dagoperation

Jag har gått och funderat på en sak ganska länge nu. Vägt för och emot, försökt ta ställning, vaknat mitt i natten och varit tvärsäker för att på morgonen vara lika ambivalent som vanligt. En kompis har gjort det, "snipp-snipp" kallar vi det. Fem barn är fler än fyra elefanter, fem barn är troligen bortom snipp-snipp-gränsen för många män. Men sen läste jag att Stellan Skarsgård har blivit pappa för sjunde gången. Stellan din jävel.. nu blev det ju nytt ljus igen. Jag tror jag väntar med det här beslutet, väntar tills helvetet fryser kanske.

onsdag, april 22, 2009

Välkommen Ester



Sju timmar gammal och redan beredd att ta världen med storm

Igår kom hon, Ester. Lite före utsatt tid tog hon oss på sängen, men alla mår bara bra. Riktigt bra faktiskt. Mitt femte barn är hon, man kan tro att jag blivit blasé men mirakel vänjer man sig aldrig vid. Det är lika jävla stort varje gång.

måndag, april 20, 2009

Fitness report

Nu har jag räfsat så in i helvete mycket löv att jag börjar få en tillstymmelse till bröstmuskler. Jag klämmer på dem i duschen, det är lite festligt.

Annars går vi i väntans tider med full kraft. Datum är satt till nu på fredag, men det lär väl gå över några dagar som vanligt. Jag känner mig märkbart distanserad från spektaklet, somliga skulle till och med kalla mig ointresserad. Men det är så här jag fungerar, tills något nytt dyker upp koncentrerar jag mig på det som står till buds. Och det är mycket som står till buds, prova själv att vara föräldraledig med två småbarn samtidigt som du ska hålla styr på två tonåringar. Jag klagar inte, jag bara raljerar över hur duktig jag är. Och räfsat löv har jag också, så duktigt att man vill kräkas.

onsdag, april 15, 2009

Dagens fråga

Om Victoria och Daniel inte kan få barn den naturliga vägen, får de då adoptera? Om ja, blir den ungen då tronarvinge? Det skulle öppna upp en helt ny värld, eller hur?

Det här kan du fundera på medan du läser mitt inlägg på Barstol.

onsdag, april 01, 2009

Videokonst

Vill du se min videokonstdebut?
Gå då till Barstol.nu