fredag, juli 11, 2008

Ride with them

Så här sista arbetsdagen före semestern får jag väl erkänna att både motivationen och arbetsbördan ligger extremt lågt. Det händer inte så mycket, en välsignelse (eller förbannelse) som kan tillskrivas det faktum att jag valt en något senare semester i år.

Trist nog har denna sena semester också lett till att ingen finns tillgänglig för en öl ikväll, alla polare har dragit iväg till Skara sommarland eller Rhodos eller vad det nu var. Min tradition att fira semestern med några öl på lokal verkar alltså frysa inne, för i den här stan går man inte ut ensam inte. Och jag hade gärna tagit en snabb jäkla rackars blixtvisit till Nada på söder och hängt med fina kompisarna David & Hermann om det inte vore för att jag lovat att hämta sönerna tidigt imorgon. Och jag är inte den sortens farsa som sviker såna löften, inte ens för en potentiellt fantastisk kväll på Nada, men du som har möjlighet borde pallra dig dit. Det blir bra. Själv tar jag väl en sväng förbi systemet efter jobbet, köper på mig några nya fina öl, kanske en rosé, och firar hemma med familjen istället. Och det är fan inte fy skam.


PS.
Jag kan nästan garantera att du inte kommer att få höra Easy Star All-Stars sköna version av Radioheads Karma Police på Nada ikväll (våga gå dub pojkar!), men här får du den som en liten sommarpresent från mig (jäkla youtube kan inte posta videos på bloggen för närvarande så håll till godo med länken). Big up till mr Salcin för tipset, och samtidigt en fråga, whatever happened to your blog mr Salcin?

Trevlig sommar ungar!

5 kommentarer:

David sa...

Tack för att du ägnade oss en tanke, du hade trivts där i vimlet. Det blev en till början kaotisk kväll, men det styrde upp sig så småningom. Hoppas du haft det bra med familjen!

Vi hörs i början av nästa vecka, vi har en del att snacka om!

Är det inte dags att sova nu? jo, jag tror det va..

Anonym sa...

Mäh. Här läser jag bloggar från världens och Sveriges alla hörn, och så hamnar jag hos dig - i samma stad som jag bor hos. Roligt! Din blogg ligger numera i min RSS-läsare. :)

Keep up the good work!

Anonym sa...

...och så heter det "...i samma stad som jag bor i" - inget annat. Jaja. Sånt händer.

Johnny sa...

ha en bra semester, och kom tillbaka utvilad och fräsch. tack för dina otroligt välformulerade inlägg som förklarar saker jag inte är så insatt i som jag skulle vilja./skål!

Matte sa...

Pia: Ja det är väl charmen med internet, man vet aldrig vad som väntar bakom nästa krök. I'll keep up the good work, men nu är det semester ett tag så inläggen blir lite glesare. Tack för påhälsningen!

Johnny: Tack detsamma, för jag hoppas att även du får semester. Skål!