måndag, november 10, 2008

Kort och gott

Imorse hände något som borde vara en fysisk omöjlighet, jag skar mig på en skiva bröd. Jo det är sant, en rostad skiva bröd. Jag blödde, inte jättemycket men tillräckligt för att skapa enorm huvudbry. Hur i h-e gick det där till?

Vi backar bandet istället. Igår var det fars dag och David ringde upp mig för en intervju åt Nyheter24. Den blev rätt bra, om än väldigt kort.

Ha en trevlig dag, mer än så här hinner jag inte.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jösses - ska ni ha en till! Hur fasen orkar ni vara människor också?

Matte sa...

Ullis: Ja det är somliga som tvivlar på att vi orkar vara människor, själv tycker jag det går alldeles utmärkt. Vi är högenergiska människor båda två, vi kan driva rätt stora maskiner.

Anonym sa...

Det är för att man tenderar att döma andra efter sig själv, jag har fullt upp med två barn med tio år emellan... tanken på att ha tre tätt känns inte lugn. *S*

Matte sa...

Ullis: det finns klara fördelar med att ha barnen tätt, inte minst när de är små. Sen är det förstås en fråga om prioritering också.

Anonym sa...

Åh, fan! Grattis! Ja, jag har ju själv 3 (numera tonårs-) barn med väldigt tät följd. 3 barn födda på 3 år, men då hade jag ju inga tonårsbarn att samtidigt ta hand om. Det är slitigt som fan, men mest för S såklart, som ska vara gravid, amma och leverera dem. Mina hälsningar till henne också. Och igen. Grattis.

Matte sa...

Lotta: Tack! Tonårsbarnen får klara sig själva, hehe.. nåja, skämt åsido så funkar det förvånansvärt bra. Annars hade vi aldrig bestämt att skaffa en till, om allt var kaos liksom. Jag ska hälsa S (och jag vet att hon aldrig mår så bra som när hon är gravid).

Anonym sa...

Åh, grattis. Fin intervju!

Matte sa...

Ia: Tack! Och tack.

Anonym sa...

BTW: Du ser ut som Brad Pitt på din profilbild.

Matte sa...

Anonym: Haha, ja man tackar och tar emot men jag kan då rakt inte säga att jag håller med dig.

Anonym sa...

Hur fan tänker ni?!! Du som jag verkar inte vara speciellt tillfredsställd med hur situationen på planeten vi lever på ser ut, hur kan man då välja att avla fram individer som måste leva i en värld som varken du eller jag tror på? Behöver ditt ego så många barn kan du väl i så fall adoptera. Dina politiska/socialistiska värderingar tappar all sin trovärdighet. Grattis ska man väl säga! lycka till

Matte sa...

Magnus: Det var nog ta mig fan det dummaste jag hört i år. Det räcker så. Och tack.

MissMythos sa...

En liten mini till... det var ju kul, grattis härifrån också.
Åå önskar ibland (nästan)att jag också hittade någon att skaffa fler barn med innan det är försent.
:-)

Matte sa...

Mythos: Tack!