onsdag, augusti 26, 2009

Edinburgh, en reseskildring


Om du funderar på att åka till Edinburgh rekommenderar jag att du läser mitt inlägg på Barstol.nu först. Det finns några fallgropar ser du, speciellt för den som reser med barn (vilket bilden ovan inte på något sätt illustrerar, där är det snarare klackarna i taket både för mig och lilla E).

5 kommentarer:

Smilla sa...

Jag är sen, jag är långsam och ur led ur min egen tid, men grattis. De varmaste och innerligaste från botten av mitt korrupta hjärta. Kärlek är svaret och jag önskar dig och dina all lycka. Keep on rockin' in the free world!

Matte sa...

Smilla: Tack!

ia sa...

Jag köpte en ale från Edinburgh i helgen, enbart på grund av den vackra flaskan. Känner mig missmodig, önskar jag var en vacker flaska med ett alldeles fantastiskt innehåll! Ingen ölexpert, men den ska nog köpas igen.

Det gläder mig att ni i alla fall fick stå modeller framför whiskyhyllan. Och vilken praktisk sele! Eller-vad-det-heter.

ia sa...

Förresten så finns det ju folk som inte tycker att man ska dricka in front of the children. Man är en dålig människa då. Men jag har bara goda minnen av föräldrarnas drickande. För mig var det liksom tvärtom, andra kanske fasade för drickandet om de hade föräldrar som var alkoholiserade medan jag bara tyckte att det var roligt att min mor ibland med hjälp av alkohol vid sällsynta tillfällen kom loss ur depressionen.

Matte sa...

Ia: Jo det är ju lite inkonsekvent kan man tycka att det var helt okej att ta med ungen på whiskyprovning men inte in på pubarna. Men vem är jag att döma..

Jag delar också din uppfattning om föräldrar som dricker i barns närvaro. Inte för att min morsa var deprimerad, inte vad jag vet iaf, men jag tyckte det var roligt när dom hade fest.