tisdag, augusti 04, 2009

Syskonkärlek



Vad som får en att plötsligt slänga in ett inlägg efter en alldeles för lång tystnad kan naturligtvis variera. Den här gången var det bilden på mina två döttrar som jag bara inte kan undanhålla alla eventuellt kvardröjande läsare (om det finns någon kvar, tack för förtroendet!) Det är så mycket kärlek och ömhet i den här bilden att jag får tårar i ögonen varje gång jag ser den. Cheesy, jag vet, men vad fan.. man blir rätt mjuk när man har såna här manicker omkring sig hela dagarna.

Hela dagarna ja, det var ju så i tre veckor, det var den semester jag fick. Och vi fick en del gjort, som fjällvandring, en tripp till västkusten och ett par lata dagar vid sommarstället i Hälsingland (passar inte oss, vi behöver aktiveras). Men det kommer mera, för snart (nästa lördag) gifter vi oss och sen drar vi iväg till Edinburgh några dagar. Någon som har tips på vad man kan se och göra i den staden? Jag var bara ett barn sist jag var där, men någon slags whiskey borde iaf få slinka ner några gånger tycker jag.

Att gifta sig.. HA! Fan vad skumt det där känns. Skumt men bra, fast just nu mest stökigt. Jag kan inte bestämma mig för hur jag egentligen kände när jag köpte öl, vin och sprit på systemet för sjuochetthalvttusen härom dagen, det pendlade mellan "nu borde man grilla" och jordens närstående undergång. Måste vi dricka för att ha roligt? Ja, det måste vi.

Hoppas ni har det bra där ute.

5 kommentarer:

Matt sa...

Jag har inte varit i Edinburgh själv men enligt min granne är Cask & Barrel än av de bättre pubarna.
http://www.flickr.com/photos/cmbellman/3775613697/

Matte sa...

Matt gamle vän, dig kan man lita på! Cask & Barrel är noterat, jag kommer att rapportera till dig vad det lider.

ia sa...

Västkusten var? Häftigt med giftermålet.

Lotta sa...

Juste. Först 5 barn. Sen gifter vi oss! Även om jag vet att de där första inte är era gemensamma, så är det en bra ordning ändå, tycker jag. Till lycka!

Matte sa...

Ia: Uddevalla, Lysekil, i dom krokarna. Giftermål är häftigt, nästan lite väl häftigt.

Lotta: Tack! Ordningen blev som den blev, vi har liksom inte hunnit gifta oss förrän nu.