måndag, oktober 12, 2009

The smell of parties in the near past

Fan, jag luktar fortfarande illa. Det blev rätt mycket whisky och bourbon i lördags, sånt sitter tydligen kvar ett tag. Jag var visserligen förvånansvärt pigg när jag väcktes av telefonen söndag förmiddag klockan elva, men lukten.. vad gör man åt den?

Jag satsade på att skämma bort järngänget istället för att bjuda skitmånga och tvingas halvsnåla. Vi var tolv personer och jag bjöd på allt.. ja, alltså mat, dryck, snacks kaffe och kanelbullar. Så mycket till dessert blev det inte, med tolv grabbar i huset kändes det inte som högsta prioritet. Jag fick fina presenter, både sånt man kan dricka, läsa och spela vinylskivor på (det ska tydligen gå att spela över vinylplattor till USB-minne på den där mackapären, vilket jag naturligtvis kommer att testa men egentligen.. är det inte själva vinylen man vill åt?)

Barstols stockholmsdelegation var där, det gamla järngänget var där, plus några till som fick krydda anrättningen. En 40-årsfest med mycket sprit, den passerar fort genom tid och rum. Men vi hade roligt, det tror jag nog ändå.

5 kommentarer:

David Ärlemalm sa...

Det var riktigt skoj att komma på besök. Tack för inbjudan!

Matte sa...

David: Kul att ha er här! Det var som att få tre nya tonåringar på nåt sätt, när ni kivades om sängplatserna och vem som tvingades sitta på mittplatsen i bilen.

David sa...

Ja, Matt och Matte är rätt omogna ibland, men vill liksom dra dom hårt i öronen.

johnsalcin sa...

Tack som fan som Stockholmsjävlarna brukar säga ;-)

alldeles underbart med smileys ;-)


/john

Matte sa...

David: Jag kan inte påstå att jag upptäckte någon större skillnad i mognadsgrad bland er tre.

Johnsalcin: Tack själv!