onsdag, mars 28, 2012

Friends



Jag tycker det här är hysteriskt roligt. Swedbank väljer att ge bort namnet på nya nationalarenan i Solna till antimobbing-organisationen Friends, detta eftersom man har insett att folk inte gillar banker, typ. Det kallas goodwill, nu ska vi gilla Swedbank igen eftersom de är hyggliga och låter Friends ta den maffiga reklamplatsen. Nej Swedbank, jag tycker inte bättre om er nu än tidigare. Ni är fortfarande tjuvar och banditer även när ni gömmer er bakom goda människor.

Men det som är så otroligt roligt är att Black Army rasar mot namnet Friends, eftersom man tycker att namnet står i bjärt kontrast mot det AIK:s supporterförening står för. NO SHIT SHERLOCK! Man får ge dem cred för självinsikt iaf. Black Armys ordförande Daniel Wilhelmsson säger att han vill spela på en arena som ”matchar vår image”. Jag vågar inte ens tänka på vad en sådan arena skulle kunna heta, ”skittuffa dödsarenan” typ?

Kom igen nu grabbar, kom in i matchen. Det är kapitalet som styr sportens värld och om kapitalet bestämmer att arenan ska heta Friends eller Gulleplutt eller Hello Kitty så är det bara att ställa sig i kö och köpa biljetter. I Gävle har vi förtvivlat svårt att hitta finansiärer som ens kan tänka sig att skjuta till några tiotals futtiga millar så vi får en godkänd arena till 2014 då Strömvallen kommer att gå i graven pga nya regler. Om vi inte får till något snart kommer kanske Gefle att tvingas spela sina hemmamatcher på.. ehh.. vänta nu, vilken allsvensk arena ligger närmast Gävle.. FRIENDS! Fan också! Det går ju inte!

2 kommentarer:

David Ärlemalm sa...

Tycker att Friends är ett alldeles lysande namn på ajks nya arena. Kan se framför mig hur hela norra stå sjunger We shall overcome gungande hand i hand. Gulligt!

Och Daniel Wilhelmsson, ja vad fan kan man säga, snubben är sork, igen raketforskare med andra ord.

Matte sa...

Att rent ut säga att anti-mobbing är emot supporterföreningens image är fåraktigt, men som sagt.. man kanske inte borde vara förvånad.