tisdag, september 11, 2007

Easy Tiger

Att vara hemma med ett litet barn har visat sig vara den minst gynnsamma miljön för att skriva. När hon är vaken kräver hon all uppmärksamhet och när hon sover, vilket hon inte gör så värst ofta, så finns det hundra andra saker att göra. Som att t ex städa, duscha, läsa tidningen, hänga tvätt eller ta en power nap. Jag klagar inte, jag bara förklarar läget. Så ni som har vant er vid minst ett inlägg per dag här inne får vänja om er, jag kommer inte att kunna hålla den hastigheten.

Och det är väl kanske lika bra, för i ärlighetens namn har jag under en tid känt mig som bloggens motsvarighet till Ryan Adams. Dvs väldigt produktiv men utan urskiljning. Fast å andra sidan (å herregud ni vill väl ändå inte lyssna på mina inre röster) så har det varit själva syftet med bloggen, att bara vräka ut det som dyker upp och inte låta det passera alla filter som jag alltid, så länge jag kan minnas, har burit med mig. Detta har tveklöst varit en befriande känsla. Och om man tänker efter, varför skulle jag egentligen recensera, refusera eller censurera mig själv? Varför skulle någon av oss göra det? Det finns tillräckligt många andra som håller på med sånt. Det blir ju liksom lite mer intressant också när man vräker ur sig saker.

Så det är väl mitt tips så här strax innan I vaknar igen. Ut med skiten bara, låt det flöda. En del grejer får man ångra men det är faktiskt inte så farligt det heller. Det ska vara högt i tak, som Reinfeldt brukar säga.

PS.
Lilla I har smulat sönder mina Koss-hörlurar, är det någon som vet var man kan få tag på nya såna där skumgummimuffar?

3 kommentarer:

David sa...

Bara du fortsätter och inte får för dig att snåla för mycket, minst 3-4 inlägg i veckan borde du iaf ha tid över till. Och i ditt fall tror jag nästan det skulle kunna gynna bloggen, du skriver gärna långt och ofta vilket självklart bara är bra för oss som alltid läser. Men det blir nog lättare för nytillkomna läsare att ta till sig de längre inläggen om de inte kommer i samma strida ström. Kvaliteten behöver du dock aldrig oroa dig för, den är alltid lika hög.

Anonym sa...

Är det såna?

http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=PortaPro

/jahsalcin

Anonym sa...

David: Jodå, jag ska försöka hålla en viss hastighet iaf. Men som sagt, på galen kanin-nivå kommer den inte att ligga kvar. Och jag tackar allra ödmjukast för synpunkten om min kvalitetsnivå, det gör aldrig ont att få beröm!

Salcin: Jodå, din rackare, visst är det ett par Porta pro vi pratar om. 55 spänn för öronkuddar, som det tydligen heter, känns ju överkomligt (plus frakt då antar jag). Det enda som retar mig är att jag pröjsade över 900 spänn för dom där en gång i tiden, inte 298. Westerlunds du vet, sickna ockrare dom var.