lördag, januari 27, 2007

Do not disturb

Vill du veta en grej som är helt sjuk? Det här är sjukt. Jag kommer hem från jobbkonferens med två give aways i en kasse, en dvd-skiva med företagsinformation och en liten ask, inte större än en kvadratdecimeter, innehållande något slags tärningsspel, och står handfallen i mitt minutiöst inredda hus på tvåhundrafemtio kvadratmeter för jag vet inte var jag ska lägga dessa två små artefakter. Var jag än lägger dom så störs ”balansen”, och jag minns faktiskt inte att jag anslutit mig till Feng shui eller någon annan filosofi som förespråkar rena linjer och kala ytor und so fucking weiter, men det har gått och blivit helt sjukt. Det kan också bero en aning på att jag är bakis. Saker och ting blir så jobbiga när man är bakis, speciellt när dessa livsavgörande beslut om störandet av balansen ska tas. Det var lika bra att slänga skiten.

PS.
Sorry David, hade inte en chans att komma loss igår för att ansluta till Snottys. Jag fastnade mellan en dansk, en finne och en norrman och alla ville dom ha min syn på det mesta här i livet. Jag har alltid sagt det, jag är populär bland män.

3 kommentarer:

David sa...

Att slänga saker är befriande, erkänn att du känner dig lättad.

Du missade självklart ett storartat djsett och gott sällskap, det va en trevlig kväll på snottys!

Anonym sa...

David: Få människor har befriats från tingens makt så som jag har gjort. Jag slängde 80 % procent av mitt bohag när vi flyttade ihop i somras.

Jag hade också en rolig kväll, fast det var mest jobb och på så sätt nödvändigt.

Anonym sa...

Har lite av samma dilemma, har alltid försökt att slänga grejer som inte behövs och gillar enkla linjer utan massa krusidull, det ger den lite avskalade looken. Grejen är då att allt som inte är avskalat blir "ostädat". Successivt börjar vi nu gå över till den mer hemvänliga och det 70-taliga "röriga looken", med olika färger och mönster - det sväljer och kamuflerar mer skit och utspridda leksaker helt enkelt *S*