onsdag, april 09, 2008

Ännu en kränkt artist

Jag hörde några på radion prata om Brolle-grejen. Ja du vet, programchefen på TV4 som sms-ade till Schulman och skrev att dom riggar dom där utröstningarna osv osv. Ni kan inte ha missat det här, eller hur? Visst vet ni vad jag pratar om? Och det där med att alla sms från personer i Schulmans telefonbok läggs automatiskt ut på bloggen, det vet ni också.

Jaha ja, så Brolle blev förbannad, besviken och kränkt över grabbarnas tilltag, och på radion frågar programledaren ”Om du måste hata någon i den här historien, Schulman, Porseryd eller Brolle, vem hatar du?” och mitt svar är glasklart: Hata Brolle. Jamen för fan hur lättkränkt får man bli?! Det är ju helt uppenbart att det här är ett privat skämt mellan två killar som känner varandra rätt bra. Att sen skiten hamnar på bloggen, ja det kanske Porseryd skulle ha tänkt på men.. nej.. ändå inte, för det här är bra underhållning. Att en chef på TV4 bjuder på en sån grej känns snarast uppfriskande i dagens PK-smittade medieklimat (och TV4 är mest PK av alla, det är ett äckligt uppvisande av medhårsstrykande som dom ägnar sig åt). Och varför skulle någon av oss egentligen behöva krypa för en halvtaskig Elvis-kopia som inte (ens) gick vidare i Idol för några år sen (eller om det var Fame Factory, jag minns inte), jag bara undrar. Om sen Brolle inte kan ta att två killar i hela universum inte gillar honom så kanske, bara kanske, han har valt fel bransch. Lättkränkt kan man väl fan inte vara om man ska vara artist? Det är ju som att vara kirurg med blodfobi. Näe kamma till frillan nu Brolle, skärp dig för fan. Din fan club i Boden har årsmöte i helgen, åk dit och sätta på några fjortisar så glömmer du snart det här ska du se. Eller blev du kränkt nu igen?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det var så länge sedan den där pajasen var i rampljuset så han hugger väl på varenda brödsmula som dalar ned.

Anonym sa...

jag måste säga att jag får gåshud någon ens nämner det där med att bli kränkt överhuvudtaget.. vet folk ens vad det innebär undrar jag då??

Matte sa...

Ior: Det är just det som gör historien ännu unknare, att frillan utnyttjar hela grejen för att få mer mediautrymme.

Vargakvinnan: Nej, folk vet inte det. Jag vet att t ex du med din historia skulle kunna tala om ett och annat för dessa människor.

Matt sa...

Det var varken Idol eller Fame factory. Popstar tror jag att det hette, eller pornstar.

Matte sa...

Matt: Ja whatever, han gick inte vidare iaf.

Anonym sa...

Vad du är aggressiv.

Matte sa...

Ia: Jag har gått kurs och fått lära mig att jag måste visa fler känslor, även de obehagliga, om jag vill vara tydlig mot mina medmänniskor. Då blir det så här ibland.

Anonym sa...

Bra! Jag njöt. Någon borde varna alla artister: Använd aldrig k-ordet.

Matte sa...

Ia: Exakt. Tro inte att du är kränkt bara för att det står något jobbigt om dig i en tidning, för då kommer du aldrig att vara något annat än kränkt. Sen är allting en PR-kampanj för killens nya platta när allt kommer omkring, och då är det nästan så att man blir.. kränkt.