tisdag, april 10, 2007

Cabin crew take your seats

Jag antar att detta idoga resande är förödande för besöksfrekvensen på denna blogg, tycker mig redan märka det, men jag kan garantera att detta är en smäll som jag är beredd att ta. Nu är det alltså dags att stänga den här butiken en vecka till och njuta av allt som ön Malta kan tänkas ha att erbjuda. Det finns nog öl där också, kan tro. Om några av er skulle vara kvar här när jag kommer hem så hörs vi då. Over & out, peace motherfuckers.

7 kommentarer:

David sa...

Klart vi är kvar, vad är två veckors avbrott i bloggande, jag minns i somras då skrev du nästan ingenting på hur länge som helst. Dina läsare är vana vid hårda prövningar min vän.

Hoppas ni får skoj!

Anonym sa...

Om inte annat kommer jag in och ökar frekvensen för att lyssna på på M.Ward. Men annars är det naturligtvis så att vi de trognaste av blogläsare tar dig på orden när du skriver att det inte kommer något mer på en vecka. Vi tittar inte in för att läsa samma sak en gång till. Happy trip!

Anonym sa...

Nedgången kan ju månne bero på att det varit påsk och att även vi har varit bortresat och vilat från I-net... :) Jag är hur som helst kvar när du kommer tillbaka!

Anonym sa...

åh ha det så ljuvligt!

Anonym sa...

Don't worry - be happy!

Helena sa...

hoppas ni har (haft?) en underbar semester!

Anonym sa...

Tack alla! Nu är jag tillbaka och kanske lyckas jag skriva nåt vettigt när skallen sitter där den ska.