måndag, april 30, 2007

Manifestsloganhook

I en tid då väldigt många människor går och väntar på att kärleken ska anlända i form av en stormvind, en storslägga eller någon annan sönderromantiserad symbol, är jag fortfarande övertygad om förträffligheten hos den lilla hammarens envetna och lojala slagserie.

Ha en trevlig Valborg hörni!

9 kommentarer:

David sa...

Det gör du fullkomligt rätt i.

Ha en bra kväll framför brasan och ta det lite lugnt va, jag vet ju att du har en knepig relation till eld. Men samtidigt, det finns inga genvägar till den perfekta majbrasan.

Anonym sa...

David: Som tur är, för Uppsala med omnejd, är det inte Valborg jag ska fira ikväll utan en kompis som fyller jämnt. Ha en bra kväll du också!

Anonym sa...

jag har hört att uppsala är en jävel på att fira valborg..? jag ska fira den med sand mellan tårna jag, så det blir garanterat en intressant och annorlunda upplevelse.

förövrigt så tror jag definitivt också på en lille envetna hammaren, allt annat är bubblor som spricker lättare än något annat.

hursomhelst, ha en bra valborg!

Anonym sa...

Samma!

Men kärlek är den ultimata marknadsföringsbluffen.

Eller nåt sånt.

Bara så du vet...

Anonym sa...

den är effektiv, den lilla. pick pick pick. får en att längta efter spikklubbor och kedjor, men dock. effektiviteten, kostnadskalkylen är helt klart rimlig. jag var mindre rimlig förr.

Anonym sa...

Vargakvinnan: Uppsala firar Valborg som om varje gång var den sista, men jag såg inte mycket av det för jag firade ett gäng smågrabbar (30 bast) i ett stort gult hus.

Badankan: Man kanske kunde säga att "kärlek" är världens mest exploaterade ord?

Christina: Att inte vara rimlig, förnuftig eller klok sägs ju också vara tecken på att man är kär, att det ska svepas iväg liksom. Vilket det väl gör, ett tag, men jag börjar bli gammal och väldigt rimlig jag också.

Anonym sa...

För närvarande vore jag så tacksam om det ens fanns en person som pickade lite lätt eller så.

Anonym sa...

Lotta: Ja det är ju en förutsättning, att det finns någon som vill picka med lilla hammaren och som man kan picka tillbaka på.

Vilse sa...

jag pickar för fullt.. och jovisst, det himlastormande kan vara för min del. Just nu är det vika lakan ihop och klia varandra på ryggen som gäller =)