torsdag, mars 01, 2007

Piss off

Kan någon förklara varför man ibland vaknar upp en helt vanlig torsdag och är på så förbannat dåligt humör att man har lust att slå hela världen på käften? Det flödar aggressivt hat i varenda blodåder i min kropp men jag vet fan inte varför. Allt är väl som vanligt, ingen ko på isen, alla mår bra. Och ändå, blixtar framför mina ögon. Den förste stackare som sa något till mig på jobbet imorse fick en uppläxning som hette duga, och även om jag i sak hade rätt så gick jag långt över gränsen och sitter nu med skammen. Det finns många, inte minst kollegor, som tror att jag har stort tålamod men inget kunde vara mer fel. Jag är en känslomänniska i varje por. En känslomänniska som visserligen har mognat, eller va fan man ska kalla det, och därför lugnat ner sig några hekto senaste åren. Jag har dessutom alltid ägt förmågan att vara kylig i de mest extrema situationer, när alla andra ballar ur liksom. När jag har garden uppe så pallar jag det mesta, men en sån här dag när det dåliga humöret bara dyker upp helt utan förvarning så är jag chanslös. Ja jag ska spöa hela världen lilla mamma, och allt ska bli så tyst och trasigt för dig.

8 kommentarer:

David sa...

Hello mr William Foster! Ta en sobril och några djupa andetag, har du inga sobril funkar det kanske att boffa tipex.

Anonym sa...

David: Nänä, inga jävla piller. Jag ska löpträna efter jobbet, det kommer att göra susen.

Chris sa...

för att oljan håller på att ta slut. det är därför. om tio år baby. inte konstigt att folk mår dåligt.

hur gick löprundan?

Anonym sa...

fan de där dagarna är inte att leka med.. hoppas löprundan gjorde susen. annars är det bara att gå loss på något boxningsvänligt.

Helena sa...

hehe... det är X-kromosomen goding! Vi har 2 st och dras med PMS en gång i månaden. Någon gång ska väl även männens ensamma X göra sig påmind? Taste it. Så kanske ni förstår oss kvinnor bättre.

jonny sa...

david: fan va du ska ha sobril hela tiden. kanske jag kan byta till mig några plattor om jag kommer över gränsen med fickorna fulla.

matte: känslomänniskor borde läxa upp alla andra och muthafuckking bonka deras fejs så att de fattar vad det innebär att känna. hoppas löpningen var fin.

Anonym sa...

Christina: Oljan? Var jag sur för att oljan håller på att ta slut? Ja.. jaha.

Vargakvinnan: Löpningen funkade fint, det blev bättre och det är bättre idag.

Helena: Vad det än är så tycker jag synd om den som har dubbel uppsättning av det. Men som jag skrev, i de flesta fall klarar jag av att parera svackorna men när det kommer så där plötsligt så smäller det bara.

Jonny: En kollega sa till mig igår att jag nog har en störning, men jag bonkade honom inte för han är en av dom schyssta. Men ändå, jag tror han har rätt. Nån störning är det nog. Löpningen var fin, tackar som frågar.

Anonym sa...

Helena har svaret; -PMS baby!