torsdag, juni 28, 2007

The Band - Up on cripple creek

Ibland får man bra låtar på skallen också.

12 kommentarer:

David sa...

Hmm, hur gör man egentligen för att läga upp youtube klipp på bloggen? Jag har letat och letat men vet verkligen inte hur man gör. Upplys mig är du snäll!

Anonym sa...

David: Man signar ett konto på youtube, bara en användare och ett lösenord som vanligt. Sen kan man koppla sin blogg till youtube-kontot, så att när du hittar ett klipp du vill lägga upp i bloggen så klickar du bara på 'Post video' och väljer den blogg (man kan ha flera) som du vill posta videon på. Du sköter alltså det hela från youtube, inte från blogger som du gör med vanliga inlägg.

David sa...

Tackar!

Matte sa...

anonym: Oh no, I'm being spammed again.

Anonym sa...

Älskar vi Robbie eller älskar vi Robbie? "I got it now Robbie" som Neil sa. Roliga de ser ut här. Men Robbie får man ju nästan inte se. Min favvo. Där kom han! Med mustasch. Påminner mig om att jag måste beställa The Basement Tapes, det är en lucka i min Dylan-bildning.

Anonym sa...

Vad h�nde med den kommentaren?

Anonym sa...

Nu blev den normal igen.

Anonym sa...

Ia: Hej, här är jag och där är du. Vi älskar Robbie, ända in på 80-talet faktiskt då han slog sig ihop med demonproducenten Daniel Lanois (som även Dylan använde ett tag där, plus U2, plus Pter Gabriel..) och släppte den självbetitlade plattan som bla innehåller "somewhere down the crazy river". så långt allt väl, men sen blev det nåt native america-stuk som jag inte hängde med på.

Anonym sa...

Somewhere down the crazy river kommer jag ihåg! Han är väl lite native american själv, har han inte indianskt påbrå? Så kanadensare han är? Dåligt insatt i hans personliga historia, men jag älskar honom från avskedskonserten med The Band.

Anonym sa...

Har du hört låten om Bessie Smith? Som finns på Basement-plattan? (Orkar inte fylla i web-adressen mer än någon enstaka gång.)

Anonym sa...

Ia: Han är kanadensare ja, andelen indianblod i hans ådror känner jag inte till men der lär ska finnas nåt där iaf. Bessie? No, haven't heard.

Anonym sa...

Den är skitbra. Tycker jag. Går att hitta på youtube men inte med The Band utan med Norah Jones. Förtjust i texten. Going down the road to see Bessie. Men jag är förtjust i Bessie själv också.