måndag, februari 26, 2007

Musical youth


Så här glammig kan man se ut (det är jag som är killen med den vita gitarren) när man har köpt kvinnokläder på Röda Korset för tjugo spänn.

12 kommentarer:

David sa...

Hehe, som en något fjolligare version av The Darkness. Ni skulle göra succe på Patricia vilken söndag som helst!

Anonym sa...

David: En fjolligare version av The Darkness var precis vad jag ville uppnå, gärna ännu fjolligare än så där.

Anonym sa...

Snyggt. Men mannen till vänster om dig (på fotot alltså), har han fått tjänst på ditt jobb eller är han möjligen frilansare?
Och framför allt, inte behövde väl han köpa sina scenkläder på Röda korset?

Anonym sa...

John: Reglerna säger att minst två bandmedlemmar måste vara anställda på företaget och vi var väl inom gränserna eftersom fyra av sex uppfyllde kriterierna. Och jodå, även han fyndade på RK.

Anonym sa...

Ok,jag är nöjd med svaret. Som den oerhörda regelfascist jag är kände jag mig nödgad att fråga. Men nu när jag inte behöver komma in med förslag om diskvalificering, så kan jag sova bättre. Du lägger väl upp turnéplan och jag räknar med att du i detta nu håller på att skapa en Myspace-sida för bandet där man kan få höra smakprov på denna audioupplevelse.

john

Anonym sa...

John: Tror du verkligen att jag skulle genomföra en sån här grej utan att kolla upp reglerna först? Du är inte den enda regelfascisten i den här stan. Någon myspace-sida kommer det inte att bli, det vore att ta i för ett coverband. Turnéplan däremot, varför inte? Jag kan gott se mig själv hora efter vägarna i ett par år. Get out of this nine to five prison, pissa i buskar, rodda prylar klockan 05.30 i Årjäng. Yeah man, ska du med?

Anonym sa...

Möjligen som manager. Den minnesgode minns att jag provade just denna roll för Kingfishermen i början på 90-talet. Det höll ca en vecka. Men alla bör väl få en andra chans...

/john

Anonym sa...

John: Att vara manager för det här gänget skulle troligen vara en walk in da fucking park jämfört med din Kingfisher men-session. Det här är timida familjefäder rakt igenom.

Anonym sa...

Jag förstår att du kände dig som hemma.

Anonym sa...

Ia: Hemma som i hemma värst.

Mangobruden sa...

Nu modebloggar ju du med..
Fan...besviken jag är..

Anonym sa...

Mangobruden: Haha! Ja den som kallar det där mode har väl legat under en sten senaste 25 åren. Men visst, jag måste erkänna att det gav mig en viss tillfredställelse att köpa kvinnokläder på Röda Korset.