fredag, augusti 10, 2007

Apropå Di Leva


Så spelar han på Cityfesten här i Gävle imorgon kväll, och jag tänker nog pallra mig dit. Det är ju faktiskt gratis och han är allt bra söt ändå. Dessutom brukar han ha riktigt bra musiker med sig så det liksom låååter braaa va.


Visste du förresten att Di Leva, den ultimata kärlekspoeten, har inte en utan två skilsmässor på sitt samvete? Det kan man tycka är lite förvånande, men frågar man honom så är dessa skilsmässor förmodligen kosmiska.

Visste du också att jag var jäkligt nära att börja bråka med Di Leva, en gång för väldigt länge sedan? Nej, hur skulle du kunna veta det. Det var iaf på ett dansgolv. Jag var ung och full och han svepte sin jävla kaftan i ansiktet på mig flera gånger och var allmänt i vägen. Men jag förlåter dig Thomas, för det är bara sån jag är.

Enligt samma logik som fick solen att börja skina när min semestern tog slut så har det nu börjat ösregna, i samma stund som jag tänker packa ihop och ta helg.

Men trevligt helg på er då, ändå.

5 kommentarer:

Anonym sa...

han är bra härlig på sitt egna lilla vis, jag hade en klasskamrat (kvinnlig) som liknade honom något ofantligt så det är henne jag tänker på när du säger di leva. annars så hoppas jag du får en kanonhelg och att du slipper kaftan i ansiktet. ps. snyggt det blivit här och kul med ett ansikte till den som håller i gåspennan!

Anonym sa...

vargakvinnan: Innan jag klippte av mig håret för ett par år sedan fick jag rätt ofta höra att jag var lik Di Leva, men det var nog egentligen bara håret. Helgen blev trevlig, trots att jag inte kom iväg på konserten.

Ps. Tack!

Fredrik Olsson sa...

Jag har faktiskt kräkits på diLevas stövlar. Samma vecka som jag kräktes på Thom Yorkes dito. Jag vet, det är skryt, men det är så sällan numer som jag får tillfälle att komma in på just den veckan.

Vad bra du skriver, f.ö.

Anonym sa...

Fredrik: Jag kan förstå att det har varit svårt för dig att helt naturligt få in den storyn i nåt sammanhang, men du ska veta att jag verkligen unnar dig denna stund. Det är stort! Kräks du fortfarande lika mycket?

Anonym sa...

Fredrik: PS. TACK! Detsamma måste jag säga, jag fastnade direkt i din blogg.