torsdag, augusti 30, 2007

I am being followed

psst... hörrö.. du.. kom närmare. Jag måste viska serru.. nån kan höra. Vänd dig inte om nu, men jag är förföljd. NEJ sa jag ju! Kolla INTE! Okej okej, så här är det. Med jämna mellanrum är det någon som kommer från en adress som börjar på "notify.volvoit.com" som läser här. Och det är fan läskigt, för innan jag skrev den där grejen om Volvoreklamen så var dom aldrig här, men nu vettu.. nu är man fan Volvo enemy number one liksom. Shit, jag är fan skraj! Man har ju hört va, om alla som försvinner mystiskt. Jaja, jag vet att du sa åt mig innan. "Bråka inte med Volvo, dom jävlarna drar sig inte för nånting" sa du. Så okej, jag får skylla mig själv, jag vet. Men fan.. vad ska jag göra nu? Jag måste nog fan ligga lågt ett tag, tills det här blåser över. Jag hör av mig, okej?

10 kommentarer:

David sa...

Det är ruggigt det där, själv blev jag skuggad på krogen i vintras. Av aftonbladet medarbetare. Läskig skit!

Anonym sa...

David: Läskigt är ordet, men kampen måste fortgå! Ingen ska få tysta oss, ingen säger jag!

Anonym sa...

Usch då. Akta dig. Och jag har hört att Volvo-folket ofta även tillhör Motormännen. Och det är tydligen en skrämmande kombination. Själv brukar jag ha besök av Svenska Kyrkan, inte så lattjo det heller vill jag lova.

Anonym sa...

Så länge inte Vatikanstaten kommer hit är det ingen fara...

Anonym sa...

G-sus. Jag tror jag måste läsa vidare?

Anonym sa...

Tee: Det är en synnerligen skrämmande kombination.

Ia: Tack, det känns betryggande.

Alex: Det gör du som du vill med, för min del får du gärna läsa vidare.

Vilse sa...

Låter otäckt med volvofolk. Skulle starkt rekommendera dig att ligga lågt ja. Man kan aldrig veta vilka makter du leker med...


Själv har jag regeringskansliet på täta besök. Kan ju inte påstå att jag levererar särskilt mycket åsikter om politik, till skillnad från dig =) , Så de kanske bara behöver en liten verklighetsflykt..?

Anonym sa...

Levande: Det kan nog vara precis så som du säger, den som jobbar med politik hela dagarna behöver läsa din blogg som verklighetsflykt. För så fungerar det faktiskt för mig, jag läser din blogg för att den är så väldigt personlig och (inbillar jag mig) nära din vardag.

Anonym sa...

Men så kan dom väl inte göra!! Jag ringer och pratar med dom nu.
*slår 031-660000* .... ja, hej, kan ni möjligen lägga av med era läskiga kampanjer för jag har en kompis som faktiskt har gått och gömt sig bara för det. Näe, jag har ingen Volvo. VI har en Ford.

Matte sa...

Christina: Jag har också en Ford, om det nu kan göra Volvomänniskorna lite mindre misstänksamma. Det är ju faktiskt samma koncern nu för tiden. Men tack för hjälpen!