fredag, augusti 17, 2007

Jubileum


Imorgon firar jag två år som bloggare. Under dessa två år minus en dag har jag skapat 719 inlägg, vilket ger ett snitt på 0.98 per dag. Räknat på dom fem senaste texterna i denna blogg snittar jag 2045 tecken per inlägg och om detta snitt är representativt för hela min bloggkarriär så betyder det att jag har skrivit 1 470 355 tecken.

Enmiljonfyrahundrasjuttiotusentrehundrafemtiofem

Det är inte utan att man blir lite stolt över såna siffror. Om jag hade fått en krona för varje tecken hade jag dessutom varit nästan rik, men att jobba ideellt har ju å andra sidan blivit något av mitt kännetecken så jag ska inte gapa över cashen här. Jag är oberoende och fri från sponsring, man kan med andra ord lita på att det som står i den här bloggen är mina egna och alldeles obefläckade åsikter.

Mangobruden firade sitt jubileum i stor stil tidigare i år, vill jag minnas, men jag är lite mer blygsam och asketisk till min natur. Jag kommer alltså att fira min 2-års dag med att springa Midnattsloppet på Södermalm imorgon och om du vill se mig plågas extra mycket, vilket jag är säker på att många av er vill, då ställer du dig på Östgötagatan i backen upp mot Mosebacke torg. Där kommer jag att behöva allt stöd jag kan få.

Grattis jag och lycka till imorgon!

11 kommentarer:

David sa...

Grattis till 2-åringen dårå!

Själv har jag skrivit 650 inlägg och jag började någon månad innan dig. Först blev jag förvånad över att vi låg så nära varandra i antal inlägg - då jag var övertygad om att du skulle ha typ dubbelt så många. Det måste vara dina mindre aktiva somrar som drar ner antalet.

Matte sa...

David: Tack! Jo, jag har ju haft en del rätt långa semestrar från bloggandet som drar ner snittet. Men ändå, nästan ett inlägg per dag är A for effort.

David sa...

Föresten tycker jag att du ska gå med i facebook, det är kul och många från vår lilla pseudovärld är med där!

Anonym sa...

Jaha. Jävla KFIB. Hursomhelst, grattis och om jag skulle få lite tid över så ska jag stå och heja, fast hur dags?

Anonym sa...

David: Facebook? Är inte det bara för fjortisar? Typ Lunarstorm? Som om jag behövde ännu fler distraktioner i mitt liv.. suck. Nåväl, jag får kolla upp det där.

Lotta: Jag och David är ordförande respektive vice ordförande i den klubben, det vet du väl? Starten vid Zinken är 22.10 för min grupp. vid Mosebacke har jag sprungit drygt 7 km så.. vad vet jag.. mellan 22.30 och 23.00 kan man väl säga.

Anonym sa...

Men åh, det är väl bra typiskt. Jag hade givet stått och hejat om det nu inte vore för att jag lämnar Stockholm i helgen. Så typiskt. För jag tror att det hade varit kul att se dig där. Precis då.

Anonym sa...

Tee: Visst är det typiskt, fast å andra sidan så vete fasen om du skulle se så mycket ändå. Det är tydligen tusentals löpare i loppet och efter vad jag kan förstå så bär alla likadana tröjor. Men ditt stöd känns ändå.

David sa...

Nejnej, det påminner mer om Myspace, alla åldrar finns representerade. Give it a try!

Johnny sa...

Man får gratulera! Själv har jag inte fyllt ett ännu och ligger långt efter i producerandet, men vem vet, jag kanske får upp farten igen. Ta det lugnt med tårtan.

Anonym sa...

Tycker dessutom att du blivit bättre hela tiden som jag läst, och då var du bra redan från början. Få bloggare som skriver så hög kvalitet under så lång tid! Fucki´n Amazing helt enkelt. Och så kan jag skryta om att jag kände dig innan du blev värsta bloggaren...tra la la...

Fast jag gillar inte riktigt din nya förpackning - vet inte varför.

Anonym sa...

jdawg: Du kommer ikapp ska du se, och kvantitet är för övrigt ingenting utan kvalitet.

Ullis: Tack! Man rodnar. Den nya förpackningen är lite småful och yxig, men jag tycker det passar min personlighet bättre.