måndag, december 04, 2006

Don't go to bed with a five on your head

Det är ett sedan tidigare känt faktum att Bloggportalen nånstans efter vägen bestämde sig för att min och andras bloggar ska kunna betygsättas. Detta har gjort mitt liv till ett levande helvete. Jag ligger nämligen farligt nära likgiltighetens betyg, en femma på en tiogradig skala. Just nu har jag 4.8 och ju fler läsare jag får desto sämre betyg får jag visserligen, men det är en klen tröst eftersom det bara hackar upp eller ner en tiondel åt gången. Om det nu ska vara betyg, era jävla bloggportalsfascister, så vill jag antingen ha ett eller tio. Man vill ju för fan beröra. Så hör upp nu läsare, om du tänker betygsätta mig så förbjuder jag dig att sätta något annat än ett eller tio. Ge mig inte en femma, snälla.. INTE EN FEMMA!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena.
Jag drog till med en 10:a i betyg.
Se det inte som en ryggdunk utan du förtjänar högsta poäng. Den förmåga du har att nästan alltid kombinera språklig form med intressanta val av ämnen håller hög litterär klass.
Inlägget om Kos väckte också minnen hos mig. Ett av de starkaste var dagen då jag var "spätta" på din hoj då vi grabbar gjorde en ötur.
En fantastisk tripp som etsats sig fast i min minnesbank.

Vi syns
/john

Anonym sa...

John: Kul att se att du fortfarande läser! Jag var lite orolig att du hade försvunnit. Ja Kos brings back memories, jag minns ockdå den dagen med dig på bönpallen i ljust skimmer. Vi ses snart, årligen återkommande osv. Sköt om dig!

David sa...

Så fort du kommer över fem i betyg börjar du dyka upp på olika toplistor och då är det en massa typer som går in och röstar ner dig förmodligen utan att de ens varit inne och besökt bloggen. Tragiskt men sant.

Kolla in vilken blogg som helst, ingen har högre än fem i snitt.

Anonym sa...

David: Vilket fascinerande system.