tisdag, december 19, 2006

My whole being is boosted by your love


Jag har fått många fina komplimanger och stöttande ord här inne senaste tiden, och jag vet inte om jag kan förklara hur bra det känns. För jag är inte så bra på det där att ta emot komplimanger nämligen, blir mest torr i munnen och avig. Men ni ska veta, alla ni som boostar, att det värmer mitt hjärta så in i helvete. Tack!

On that note vill jag bara avge en kort lägesrapport. Bebban is still in her house, hon sköt nåt skrämselskott igår men vi är fortfarande inte på BB. Jag jobbar hemifrån idag bara för att vara alert, S bakar julgodis och stånkar. Alldeles nyss satt hon framför datorn (den andra datorn) och sa att hon kanske skulle kunna ta ett par utvärderingar när hon ändå går här och bara väntar. Jag skrattade och tänkte att omgivningens förväntningar kan vara ett gissel, speciellt när den förväntar sig att en rastlös arbetsnarkoman bara ska det lugnt och samla krafter och strunta i jobbet. S använder sig själv av exponering i behandlingen av sina patienter, det är en grundpelare inom KBT, nu får hon sanna mina ord smaka på sin egen medicin. Men hon mår bättre idag iaf, och därmed också jag.

3 kommentarer:

Vilse sa...

Hellre nån vecka över tiden än som mig, 5 veckor för tidigt. Speciellt gärna haft någon som vakat lika ömsint och stöttande över mig som du verkar göra över S. Är skönt att höra om en så omtänksam och engagerad pappa. =)

Hade bytt vilken dag som helst..

Anonym sa...

Medan du väntar. Så finns de rutiga byxorna som du skrev om i slutet av november på bild. Tror jag. Här: http://original.blogg.se

:-)

Anonym sa...

Levande: Du har absolut rätt, vi pratar om förhållandevis lyxiga problem i sammanhanget. Förra gången jag blev pappa var det tvillingfödsel med akut kejsarsnitt och det får nog också rankas som klart "jävligare" än det här. Vi håller ihop bitarna, tack för stödet!

Skrivkramp: Haha, fin bild! Det var nästan som mina brallor, fast mina var inte utsvängda, det var ju tio år efter din bild. Tack för påminnelsen!