fredag, september 08, 2006

Alla bloggar nu för tiden, det är ju verkligen så

Jag var på Debaser igår. Hade sällskap av trevlige David och min gamle vapendragare Lars hela kvällen, snackade en stund med David F och Sara innan dom gick upp på scenen, skakade hand med Goesta och såg hemmahosroggie betrakta det hela lite blygt på avstånd. Jag hade verkligen en trevlig kväll i trevligt sällskap, och alla jävlar bloggar ju nu för tiden.

PS.
Tack för skivan Sara! Att vi skulle hamna vid samma frukostbord på hotell Malmen imorse var verkligen oväntat men riktigt trevligt. Jag önskar dig och David all lycka med era respektive solokarriärer. Och ja, jag är på jobbet David.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha ja.

Anonym sa...

Jag tänker inte börja, så det så!

padam padam sa...

betrakta lite blygt på avstånd? Det var väl mer som att jag betraktade det hela genom alkoholdimma och inte riktigt greppade vilka ni var, men om det framstod som om jag var blyg betraktare istället för full och förvirrad så är ju det trevligt, haha.

/jess

Chris sa...

jope, alla bloggar och det börjar nästan kännas lite märkligt att vara en av alla. hallåliksom.

nu har jag hittat hit också.

Anonym sa...

Lotta: You have every right to just say no.

Roggie: Jag gjorde ingen djupare analys av ditt framträdande, på lite håll och efter 6 öl såg det faktiskt ut som du var blyg men en närmare titt hade säkert avslöjat ditt verkliga tillstånd.

Christina: Nu har du hittat hit, välkommen!

Anonym sa...

Hej på dig Matte!
Jag tänkte "bättre sent än aldrig" och banade mig vägen hit för att placera ett - TACK SJÄLV - för trevligt frukostsällskap! Hoppas att du gillar skivan! Hoppas även att vi ses igen :O)
Vänligt och ärligt,
Sara Culler