tisdag, november 14, 2006

And this is what we’ve come to, sentimental fools

Det är inte fel att känna sig lite vemodig och sentimental ibland, hell, jag lyssnar t ex just nu på ”Dolphins cry” med Live och det är enbart av sentimentala skäl. Men att som TV4 starta en hel tevekanal som endast vänder sig till sentimentala idioter, vars tablå endast innehåller saker som Baretta, Kojak, Miami Vice och (hujedamej) Dallas, är inget annat än straffbart. Borde vara. Okej för en och annan walk down memory lane, men att bomba befolkningen med inte bara skit utan gammal skit som alla redan vet är skit eftersom dom har sett allt för länge sen (om du inte tror mig så ta t ex en flukt på Dallas, that shit didn’t stand the test of time you know) kan bara betyda två saker. Nummer ett, det finns en alldeles för stor målgrupp som köper det här. Nummer två, Sveriges äckligaste tv-imperium är inte sena att tjäna kosing på dessa svagsinta, retarderade medborgare. Jag likställer det med att sälja en 77-ans Opel Kadett till en utvecklingsstörd. Det var skit redan från början och den som köper det vet inte ens att han inte behöver det. Kapitalism i sin puraste form, tjäna nya pengar på gammal skit. The worst kind of recycling folks, don’t buy it. Kräv mer än så här.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skit börjar lukta gott när den legat ett tag. Åtminstone i teorin.

Anonym sa...

Folket behöver lite "opium" nu så dom glömmer när kapitalismens representanter (regeringen) rånar dom på den sista värdigheten. Mentala droger som begagnad tv funkar troligen bättre än alkohol/narkotika.

Anonym sa...

wall-enberg: För första gången i mitt liv kommer jag här att hämta ett citat från en hip hop-text.

"T.V. is the reason why less than ten percent of our Nation reads books daily
why most people think Central America means Kansas
Socialism means unAmerican
and Apartheid is a new headache remedy"

The Disposable Heroes of HipHoprisy - Television, the drug of a nation

Anonym sa...

jag måste sluta titta på TV!

Chris sa...

jävla fin sågning!

Anonym sa...

Lotta: Det gör du som du vill med.

Christina: Inget slår en fin sågning, det pirrar ända från tårna.

Anonym sa...

Ha! Dolphines cry... Ska ´ru ha barn eller? =P

Själv har haft lite Buckley i spelarn

Anonym sa...

Ullis: Ja, jag ska ju det. Jeff kommer tillbaka lite då och då, men det är ganska glest mellan gångerna. Just nu varvar jag System of a down med Nina Simone.